İlhan'dan, vekillere soru: Ne yaptınız?

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, Van’daki sorunları anlatmayı sürdürüyor. İlhan, sürekli kamuoyuna anlattıkları sorunlarla ilgili milletvekillerinin ne yaptığını sordu.

İlhan'dan, vekillere soru: Ne yaptınız?

   Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, büyükşehir iş merkezinde bulunan il binasında gazetecilerle bir araya gelerek, daha önce kentin sorun ve çözümlerine yönelik bir kitapçık bastıklarını ve dağıttıklarını söyleyerek, kentin milletvekillerinin bu konuda neler yaptığını sordu.

   İlhan, kendilerinin bu sorunları ve çözüm önerilerini sunarkan, milletvekillerinin neler yaptığını merak ettiklerini belirterek, “Van çevre yolu konusunda hangi çalışmaları yaptınız? Van şehir stadyumu konusunda ne gibi çalışmalar yaptınız? Van sahil yolu konusunda hangi çalışmaları yaptınız? Van katı atık bertaraf ve depolama tesisi için hangi çalışmaları yaptınız? Van Kent Meydanı için hangi çalışmaları yaptınız? Van otogarı konusunda hangi çalışmaları yaptınız? Van atık su arıtma tesisi konusunda hangi çalışmalar yapıldı? Van Kuzey Van Gölü demiryolu projesi hakkında hangi çalışmalar yürüttünüz? Van Kapıköy Sınır Kapısından ithali ve ihracı serbest olan ürünlerin ticaretinin yapılması için ne gibi çalışmalar yaptınız? Van tramvayı konusunda hangi çalışmaları yaptınız?” şeklinde sordu.

   Bazı kentlerde uygulamaya geçen kadınlara özel otobüs uygulamasının da kendi partileri tarafından önerildiğini söyleyerek, bu uygulamanın hayata geçmesini istedi.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER