İnan: Evlilik Fuarı renkli geçecek!

Van’da 19-22 Nisan tarihleri arasında bir ilk hüviyeti taşıyan Evlilik Fuarı’nı düzenleyeceklerini belirte New İpekyolu Fuarcılık Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan, söz konusu fuara yoğun ilgi beklediklerini söyledi. İnan, Evlilik Fuarı’nın evlenecek çiftlere yol gösterici olacağını anlatarak, davetiyeden düğün salonuna, gelinlikten beyaz eşyaya, damatlıktan mobilyaya kadar yirmi beş farklı iş kolunun bir araya getirileceğini ifade etti.

İnan: Evlilik Fuarı renkli geçecek!

    19 - 22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirecek 1. Evlilik ve Hediyelik Eşya Fuarı ile ilgili gazetemize konuşan New İpekyolu Fuarcılık Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan, “Bu yıl Van'da ilk kez gerçekleştirilecek olan Evlilik Fuarı’nın renkli geçeceğini umuyoruz. Evlenecek çiftlerin ihtiyaçlarının tamamına ulaşabilecekleri, güvenli, huzurlu alış veriş yapabilecekleri, zengin ürün yelpazesinin bulunacağı ve indirimli fırsatlardan yararlanabilecekleri bir platformda firmalarla tüketiciyi buluşturmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

   İNAN, EVLİLİK ÖNCESİ ALIŞVERİŞİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

    İnsan hayatının dönüm noktalarından olan evlilikten önceki alışverişin çok büyük önem arz ettiğini belirten New İpekyolu Fuarcılık Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan, “Bir hayat boyu birbirlerinin yanında olmaya söz veren bu çiftlere destek olmak ve istedikleri ürünlere erişim sağlamalarını kolaylaştırmak için değerli esnafımızı bu fuarda bir araya getiriyoruz. Fuar süresince en iyi markaları bir arada bulacak olan tüketiciler fiyat analizi yapabilecek, birçok ürünü aynı anda görüp beğenisine uygun olanı seçebilecek, gelişen teknolojiyle beraber ürün değişimini gözlemleyebilecek ve son modayı takip edebilecektir. Amacımız, evlenecek olan çiftler ve evini yenileyecek olan tüketiciler ile bunların ihtiyaçlarını karşılayacak olan esnafımızın her yıl buluşacakları bir ortam sağlayarak hem yeni çiftlerin zor ve mutlu zamanlarında yanlarında olarak işlerini kolaylaştırmak hem de esnafımıza toplu olarak tüketicinin ulaşmasını sağlayıp kente de ekonomik katkı sunmaktır. Nihai hedefimiz ise, Vangölü havzasındaki iller ile civar illerin yüzünü Van'a döndürmektir. Bu fuarın bilinirliliğini arttırarak herkeste Nisan ayında Van'da evlilik fuarına uğramadan alış-veriş yapmayın algısını oluşturmaktır” şeklinde konuştu.

   İnan, gelecek yıl uluslararası olarak yapmayı düşündükleri fuarı sadece ev ve evlilik ürünlerinin yer aldığı bir fuarın ötesine taşımak istediklerini sözlerine ekledi.

  Van'da 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında yapacakları 1. Bölgesel Kalkınma Fuarı’na da değinen İnan, “Bu fuar sadece Van'da değil, Türkiye'de de ilk olma özelliğine sahiptir. Bu fuarla da amacımız bölgeler arası gelişmişlik farkını konu edinmektir” şeklinde konuştu.

   Faysal İnan, 01-10 Temmuz arasında ise Tatvan Doğu Anadolu Fuarı’nda 50. yıla özel bir fuar düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2018, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER