İpekyolu Belediyesi 30 zabıta memuru alacak

İpekyolu Belediye Başkanlığı ilk defa atanmak üzere 30 zabıta memuru alınacağını duyurdu. Yapılan duyuruda 26 erkek, 4 kadın zabıta memuru alınacağı ifade edildi.

İpekyolu Belediyesi 30 zabıta memuru alacak

  İpekyolu Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacağı ifade edildi.

  26 erkek zabıta memuru için  Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak ve KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranıyor.

  4 kadın zabıta memuru için ise Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olmak ve KPSS'de en az 60 puan almış olmak gerekiyor.

  Başvuruların 22-26 Mart tarihleri arasında İpekyolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne yapılabileceği belirtildi.

  Van Bölge Gazetesi: Aslıhan Karakoç

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER