İpekyolu Belediyesi çocukları unutmadı

İpekyolu Belediyesi her yıl coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl yaşanan Korunavirüs (covid19) salgını nedeniyle evlerinde kutlamak zorunda kalan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

İpekyolu Belediyesi çocukları unutmadı

   Koronavirüs  (covid19) salgını nedeniyle bu yıl kutlanamayan 23 Nisan etkinliklerinden dolayı evlerinde kalan bayram sevincini evlerinde devam  ettirmek için İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan çocuklara bayrak balon çeşitli hediyeler dağıttı.

 
  Başkan Vekili Aslan’ın talimatları doğrultusunda harekete geçen Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırlarında bulunan evlere ziyaret gerçekleştirerek hediyelerini teslim etti.
 
  Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmettin Akarslan, “Koronavirüs salgınından ötürü alınan tedbirler kapsamında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza kendilerine atfedilen bu güzel ve anlamlı günde bir etkinlik yada program düzenleyemedik. Bu bağlamda İpekyolu Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda bayrak balonlardan oluşan hediyeleri hazırladık. Mahalle, mahalle ev, ev dolaşarak çocuklarımıza bayrakla beraber çeşitli hediyeler vererek yüzlerini güldürdük. Yaşanan bu zor süreçte bir nebze de olsa çocuklarımızın yüzlerini güldürebildiysek kendimizi mutlu addediyoruz. Umarım biran önce bu koronavirüs belasından kurtulup güzel günlerimize geri döneriz. Bu zorlu süreçte lütfen sizler evinizde kalın bizler çeşitli etkinlik ve projelerimizi sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER