İpekyolu Belediyesi'nden kadınlara yönelik eğitim…

İpekyolu Belediyesi Kadın Politikaları Müdürlüğü, ilçe genelindeki mahallelerimizde “İpek Kadınlara İpek Hizmetler Yakışır” sloganıyla kadınlara yönelik eğitimler düzenlemeye başladı.

İpekyolu Belediyesi'nden kadınlara yönelik eğitim…

    İpekyolu’ndaki muhtarlar aracılığı ile mahallelerdeki tüm kadınların davet edildiği eğitim programları, her çarşamba farklı bir mahallede öğleden sonra İpekyolu Belediyesi Kadın Politikaları Müdürü Dr. Semra Gümüş ve eğitim ekibi tarafından veriliyor.

    Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, “Eğitimlerimizin ilki Kevenli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımıza verildi. Eğitimde Üreme Sağlığı ve Kanser Taraması, Ağız Diş Taramaları, Diyabet, Hipertansiyon, Ruh Sağlığı gibi konular ele alındı. Verilen eğitimden sonra hamile ve yeni doğum yapan kadınlara, içerisinde yeni doğan bebeklerin temel ihtiyaçları olan bebek bakım çantalarının dağıtımı yapıldı. İpekyolu Belediyesi, kadınlarımızın yaşam ortamlarının iyileştirilmesi ve koruyucu sağlık davranışlarının geliştirilmesi amacıyla yürüttüğü eğitimlerine devam ederek tüm kadınlarımıza ulaşmasını hedefliyor” denildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER