İpekyolu Belediyesi'nden muhtarlara seminer…

Yerel yönetim hizmetlerinde mahalle muhtarlarının işlevinin bilincinde olan ve muhtarlık hizmetlerine büyük önem veren İpekyolu Belediyesi bu kez ilçe muhtarlarına Muhtar Bilgi Sistemi ve İlgili Mevzuat hakkında eğitim verdi.

İpekyolu Belediyesi'nden muhtarlara seminer…

    Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği ile İpekyolu Belediyesi iş birliği ile yapılan eğitim seminerine  geniş bir katılımla yapıldı.

   İçişleri Bakanlığı Baş kontrolörü Emin Bardakçı ile Güneydoğu Anadolu Bölgesel Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Necati Yıldız tarafından verilen eğitimde; Anayasa’ya göre Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Yerel Yönetimlerin Genel Değerlendirilmesi, Belediyeler ve Mahalli İdare Birliklerinin Mahallelere yönelik görev ve sorumlulukları, Muhtarlık Mevzuatı, Muhtar Bilgi Sistemi, resmi yazışma kuralları ve kamu kurum kuruluşlarıyla ilgili konular yer aldı.

  Eğitime katılan muhtarlar, seminerden duydukları memnuniyeti belirttiler ve benzeri organizasyonların devam ettirilmesi konusunda görüş birliğine vardılar.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER