İpekyolu Belediyesi'ne bir ödül de İçişleri Bakanlığı'ndan…

İpekyolu Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nın Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu “Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar” yarışması doğrultusunda ‘Z Kütüphaneler’ projesi ile ödül almaya hak kazandı.

İpekyolu Belediyesi'ne bir ödül de İçişleri Bakanlığı'ndan…

    Valilik, Kaymakamlık ve Belediyelerce bütçe imkanları veya diğer kaynaklar kullanılarak gerçekleştirilen, halkın talep ve beklentilerine etkin bir şekilde cevap veren, toplumsal içerikli yürütülen projeler kendi kategorisi içinde Kurulca değerlendirilerek, 51 proje sergilenmeye değer görülmüş, ayrıca her kategoride ilk üç projeye başarı ödülü verilmesi kararlaştırıldı.

   Bu doğrultuda düzenlenen yarışmada Güvenlik ve Asayiş, Kamu Hizmetlerinin Geliştirilmesi, Kültürel, Sosyo-Ekonomik ve Vatandaş Odaklı Hizmetler Kategorilerinde toplamda 1102 projeden İpekyolu Belediyesi’nin Z Kütüphaneler projesi Vatandaş Odaklı Hizmetler kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımlarıyla Ankara CerModern Sergi Salonu’nda düzenlenen sergi ve ödül töreninde belediye adına ödülü İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk aldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER