İpekyolu Belediyesi okul bahçelerini asfaltlıyor

İpekyolu Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı için okullara yönelik asfaltlama ve bakım çalışmalarını hızlandırdı.

İpekyolu Belediyesi okul bahçelerini asfaltlıyor

    Çalışmalar çerçevesinde, İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Yenimahalle Kerim Tuncer İlk ve Ortaokulu’nun zemininin tamamen sökülmesinin ardından temel altyapı, bordür ve oluk sınırlandırılması yapılarak asfalt dökümü gerçekleştirildi.

    Bu çalışmaların ardından Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma Müdürlüklerine bağlı ekipler, okulun temizlik, boyama, yeşillendirme çalışmalarını gerçekleştirerek eğitim-öğretim yılına hazır hale getiriyorlar.

    Çalışmaların devam ettiği okullardan, Vali Mithat Bey Mahallesi’ndeki Hacı Ali Akın İlk ve Ortaokulu’nda zemin iyileştirme, bordür sınırlandırması ve yeşillendirme, Selimbey Mahallesi’ndeki Şehit Kemal Görgülü İlk ve Ortaokulu’nda eski asfaltın tamamı kaldırılarak temel malzemesi kaplanması, kaldırım yapılması, asfalt dökümü, Hatuniye Mahallesi’ndeki Tuşba İlk ve Ortaokulu’nda asfalt dökümü ve yeşillendirme çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

    Ayrıca, ilçe merkezi ve kırsalında 10'ar olmak üzere toplam 20 okul bahçesinin asfaltlama çalışmalarının Kasım ayı sonuna kadar tamamlanacağı açıklandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER