İpekyolu Belediyesi pandemi denetimlerini sıklaştırdı

İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince sosyal mesafeyi koruma ve salgının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla iş yerleri ve işletmelere geniş kapsamlı denetim yaptı.

İpekyolu Belediyesi pandemi denetimlerini sıklaştırdı

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda belirlenen kurallar çerçevesinde birçok alanda normalleşme adımları atıldı.


Bu kapsamda berber, kuaför, alışveriş merkezleri, ticari taksiler, pazar yerleri, camiler, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, çay bahçeleri, havuz, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi iş yerleri ve işletmelerin faaliyetlerinde uyulması gereken kurallar ve alınması gereken önlemlerin bilgilendirilmesi yapılarak denetimler yapıldı.

 

Alınan tedbirler kapsamında, sosyal mesafenin korunması, hijyen kurallarına uyulması, iş yerlerinin havalandırılması, çalışanların ve müşterilerin maske takması, tek kullanımlık ürünlerin kullanılması gibi kurallara uyulup uyulmadığı denetlenerek gerekli bilgilendirilmeler yapıldı.


İpekyolu Belediyesi ise yaptığı açıklamada, "Denetimlere aralıksız devam edilerek değerli İpekyolu halkının güvenliği ve sağlığı için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2020, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER