İpekyolu Belediyesi spor akademisi açıyor

İpekyolu Belediyesi çocuklara ve gençlere yönelik Spor Akademisini hizmete açıyor. Akademiye başvurular 28 Ağustos Cuma günü başlayacak, 07 Eylül 2020 Pazartesi günü sona erecek.

İpekyolu Belediyesi spor akademisi açıyor

   Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocuklara ve gençlere yönelik spor akademisi açılıyor. Akademi bünyesinde profesyonel anlamda spor branşlarıyla ilgili kendi alanında yetkin eğitmenler tarafından eğitimler verilecek. İlk etapta 10 ile 14 yaş aralığındaki çocuklara basketbol ve futbol okulu olarak hizmet verecek olan akademi daha sonra farklı branşlarla da eğitim kapsamını genişletecek.

“BAŞVURULAR 28 AĞUSTOS-07 EYLÜL 2020”

  İpekyolu Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde daha önce farklı spor branşlarında verdiğimiz eğitimlere pandemi koşulları sebebiyle ara vermiştik. Yeni normal olarak adlandırılan bu süreçte çocuklarımızın, gençlerimizin nitelikli bir şekilde sporla ilgilenmeleri ve profesyonel anlamda eğitimler almaları için maske, hijyen ve mesafe kurallarına uyarak Karşıyaka Mahallemizde bulunan spor kompleksini ‘akademi’ olarak hizmete açıyoruz. Akademi kapsamında ilk olarak 10-14 yaş aralığındaki kız-erkek genç ve çocuklarımıza basketbol ve futbol branşı ile ilgili temel eğitimler vereceğiz. Daha sonra bu kapsamı genişleterek akademi programımıza farklı branşlar ekleyeceğiz. Akademiye başvurular 28 Ağustos Cuma ile 07 Eylül Pazartesi günü İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Karşıyaka Spor Kompleksine yapılabilecek. Başvuru için gereken evraklar 2 adet vesikalık fotoğraf ile kimlik fotokopisi olacak.” denildi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2020, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29