İpekyolu Belediyespor Van'ı temsil edecek

Van U-15 liginde Yolspor ile karşılaşan ve rakibini 2-1 yenmeyi başaran Van İpekyolu Belediyespor, il şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasında Van'ı temsil etme hakkı kazandı.

İpekyolu Belediyespor Van'ı temsil edecek

   Bölge: Salih Deniz

   Van'da oynanan U-15 liginde İpekyolu Belediyespor ile Yolspor karşılaştı.
  Çekişmeli geçen müsabakada, İpekyolu Belediyespor rakibini 2-1 yenmeyi başardı.
 

   İpekyolu Belediyespor Antrenörü Kadir Yıldız, Van ilinde bu sene U-14 yaş kategorisinde şampiyonluk yaşadıklarını söyleyerek, "Amacımız  U-15 yaş kategorisinde de Van şampiyonu olmaktı bunu başaran sporcularımı tebrik ediyorum. Sporcularımıza en iyi şekilde eğitim vererek onların iyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu olmasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

        Yıldız, "Ayrıca yetiştirdiğimiz yetenekli sporcularımızı daha üst seviyelere getirerek futbolcu olmalarını sağlama çabasındayız. Van'da alt yapı olarak büyük bir potansiyel var. Bu gençlere  imkan verilirse çok yetenekli sporcular yetişecektir. Şehrimizin futbol kültürünü geliştirmek istiyorsak, alt yapıya yönelmemiz gerekiyor. Şampiyonluk yolunda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve bu yetenekli gençleri maddi manevi yalnız bırakmayan Başkanlarımız Necmettin Özdemir'e ve Abdullah Kadan'a  teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 07:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER