İpekyolu'nda asfalt çalışmaları hız kazandı

İpekyolu Belediyesi’nin, yaz boyunca sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmaları, yaklaşan kış ayları öncesinde hız kazandı.

İpekyolu'nda asfalt çalışmaları hız kazandı

    İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin çeşitli noktalarında yaptığı çalışmalar çerçevesinde, Selimbey Mahallesi Üç Evler Pazar Sokak’ta, eski yolun tamamen sökümü yapılarak yol genişletildi, alt yapı ve bordür çalışmaları tamamlandıktan sonra da asfalt dökümüne başlandı. Çalışmanın bir hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

    Şehit Kemal Görgülü İlk ve Orta Okulu’nda bordür sınırlandırılmasının ardından temel malzemesi serildi ve asfalt dökümüne başlandı. Yalı Mahallesi’nde 7 km’lik yol, gerekli alt yapı, kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından asfaltlandı. Buzhane Mahallesi Edremit Sokak’ta 1 kilometrelik yol genişletilerek temel malzemesi serildi, çift taraflı  kaldırım ve bordür çalışmaları yapılarak asfalt dökümüne hazır hale getirildi.

   Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vekili Cemil Öztürk, yaklaşan kış ayları öncesinde yeni yol ve asfalt çalışmalarının tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirtti.

   Öztürk, vatandaşların rahatı ve konforu için tüm imkanların seferber edildiğini vurguladı.

   Başkan Vekili Öztürk ile sohbet eden mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER