İpekyolu'nda hedef 100 kilometre asfalt…

İpekyolu Belediyesi 2017 yılında başlattığı ve 180 km gibi rekor bir rakamla taçlandırdığı yol hamlesine, 2018’de de devam ederken, yıl sonuna kadar 100 kilometre asfalt hedefleniyor.

İpekyolu'nda hedef 100 kilometre asfalt…

    İpekyolu Belediyesi, 2018 yılı Mayıs ayında başlattığı yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını bu yıl da sürdürüyor.

   Söz konusu kapsamda Vali Mithat Bey, Seyit Fehim Arvasi, Hacıbekir, Şerefiye, Esenler, Cevdet Paşa, Hafıziye, Karşıyaka, Şerefiye, Ali Paşa, Halilağa, Serhat, Bostaniçi, Buzhane, Selimbey, Yenimahalle, Bahçıvan, Hatuniye, Kevenli ve  Yalı  Mahalleleri yeni yol ve asfaltlarına kavuştular.

    Şu ana kadar ilçe sınırlarımızda yapılan 90 km yeni yol ve asfaltlama çalışmalarının yıl sonuna kadar 100 km olarak gerçekleşmesi hedefleniyor.

         Aralıksız süren çalışmalardan memnuniyetlerini bildiren vatandaşlarımız da, asfaltlama çalışmaları kadar yeni yol çalışmalarının da büyük bir ihtiyacı karşıladığını belirttiler.

         Vatandaşların hayat standardını yükseltme ve daha yaşanılabilir ortamlar oluşturma hedefi çerçevesinde,  belediyenin yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının aralıksız süreceği belirtildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29