İpekyolu'ndaki çiftçilere sebze fidesi dağıtıldı

Kırsal kalkınmayı destekleme çalışmaları çerçevesinde İpekyolu’ndaki çiftçilere İpekyolu Belediyesi tarafından sebze fidesi dağıtıldı.

İpekyolu'ndaki çiftçilere sebze fidesi dağıtıldı

            Sebze üreticilerinin desteklenmesi ve istihdamın artırılması amacı ile tarım desteğini sürdüren İpekyolu Belediyesi bu çerçevede ilçe tarım faaliyeti yürüten yaklaşık 500 çiftçiye, domates, salatalık, biber, kavun, karpuz, turp, marul, maydanoz ve fasulye fidesi dağıttı.

 Dağıtım sırasında İpekyolu Belediye Başkanı Azim Yacan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Şeref Sayın ve çok sayıda çiftçi hazır bulundu.

 

          Başkan Yacan burada yaptığı konuşmada üreticinin her zaman yanında olacaklarını belirterek, ancak üretimi artırarak mevcut kriz şartlarını aşabileceklerini dile getirdi.  Çiftçilere ve üreticilere gereken desteğin verilmesinin belediyenin görevleri arasında olduğunu hatırlatan Yacan, bu konuda önümüzdeki günlerde yeni projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

 

       Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Şeref Sayın ise tarım desteklerini önümüzdeki dönemde de sürdüreceklerini ifade ederek, “Belediyemize ait ekip ve ekipmanları olması gerektiği gibi yurttaşlarımızın hizmetine sunacağız. Üreten çiftçilerimize ekim öncesi ve hasat zamanında her türlü desteği veriyoruz’ şeklinde konuştu.

 

       Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren çiftçiler de belediye yetkililerine teşekkürlerini sundu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER