İpekyolu'ndaki çocuklar eğlenerek öğreniyor

İpekyolu Belediyesi ile Oyun Avcıları Kulübü tarafından çocukların hem eğlenip hem de öğrenmeleri amacıyla yeni bir proje hayata geçirildi.

İpekyolu'ndaki çocuklar eğlenerek öğreniyor

    Proje kapsamında gruplara ayrılan Berivan Kültür ve Sanat Merkezi, Erçek Yaşam Merkezi, SODES projesi ve yaz kursları kapsamında eğitim gören toplamda 500 kursiyer, eğlenerek, öğrenme yetisi kazandılar.

   Oyun Avcıları’nda bulunan inşaat, aşçılık, arkeolog, itfaiyeci, doktor, astronot, polislik, çiftçilik gibi meslek oyunlarıyla buluşan çocuklarımız özgüven sahibi olmalarının yanı sıra meslekleri tanıyarak, yaratıcı düşünmeyi öğrendiler.

    Konuyla ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada, “SODES projesi kapsamında Zaferler ilk ve ortaokulu ile Bostaniçi Anadolu Lisesi’nde eğitim gören kursiyerlerimiz de ilerleyen günlerde ücretsiz olarak projeden faydalanma şansına sahip olarak fiziksel ve zihinsel gelişimlerine destek sağlayacaklar. İpekyolu Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü projelerinde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı önemseyerek daha iyi eğitim almalarına ve daha sağlıklı oyun ortamlarında yetişmelerine imkan sağlayarak benzer çalışmalarına yıl boyunca devam edecektir” denildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29