İpekyolu'ndaki öğrencilere sömstr şenliği…

İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen sömestr şenliği Devlet Tiyatrosu Salonu ve Berivan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, kış döneminde 50 bin kişiyi sosyal etkinliklerle buluşturduklarını belirtti.

İpekyolu'ndaki öğrencilere sömstr şenliği…

    İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen şenliklere katılan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, etkinliklerin çocuklar için karne hediyesi özelliği taşıdığını söyledi.

    Devlet Tiyatrosu salonundaki gösteriyi ailesiyle birlikte izleyen Öztürk, çocuklar ve aileleri ile sohbet etti.

    Gösteri esnasında sihirbaz Burak Parlı'nın ricasını kırmayarak sahneye çıkan ve bir oyuna eşlik eden Öztürk, burada yaptığı konuşmada, çocukların tatilin ve eğlencenin tadını doya doya çıkarmalarını istedi.

     Öztürk, “Kış döneminde belediyecilik için olmazsa olmaz olan sosyal ve kültürel faaliyetlere başladık. 2018 yılı içerisinde 200 bin gencimize, çocuğumuza ve kadınımıza sosyal ve kültürel faaliyetlerden faydalanma projesi kapsamında bugün itibariyle İpekyolu Belediyesi olarak kış döneminde 50 bin kişiyi sosyal etkinliklerle buluşturduk. Bugün de İpekyolu ilçemizdeki öğrencilerimize karne hediyesi olarak küçük bir armağan vermek istedik. Bu anlamda da gerek Berivan Kültür Merkezinde gerekse Van Devlet Tiyatrosunda yapmış olduğumuz tiyatro, sinema, sihirbaz, palyaço ve Hacivat Karagöz etkinlikleri ile 15 tatilinde çocuklarımızı sevindirmek istedik. İlçemizde 120 bine yakın öğrenci bulunuyor. Bu öğrencilerimizden ilkokul seviyesinde olan yaklaşık 40 bin öğrencimizi bu etkinliklerde buluşturmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda karne hediyesi olarak kültür merkezinde 3 binden fazla öğrencimizi bu etkinliklerle buluşturuyoruz ve buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

    Gösterilerin bitiminde çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER