İpekyolu'ndaki okullara 'Okulum Temiz Belgesi'…

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı ‘Okulum Temiz Projesi’ kapsamında Van’ın İpekyolu ilçesinde "Okulum Temiz Projesi" kapsamında gerekli hijyen şartlarını yerine getiren okullara temizlik belgesi verildi.

İpekyolu'ndaki okullara 'Okulum Temiz Belgesi'…

   Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı ‘Okulum Temiz Projesi’ kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde hazırlanan protokole İpekyolu ilçesinde uygun ortam hazırlayan tüm okullara temizlik belgesi verildi.

   Okul müdürlerine temizlik belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahin Uçkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Şakir Sığınç, Yunus Durmuş, Sadrettin Kelen, İSG Uzmanı Mithat Turan verdi.

   “TÜM OKULLARIMIZIN BU BELGEYİ ALMAYI HAK KAZANMIŞTIR”

   Törende açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü  Hasan Tevke, İpekyolu ilçesindeki tüm okulların temiz belgesi almaya hak kazandığını ifade ederek, "İlçemize bağlı okullarımızda Bakanlığımızın ‘Okulum Temiz Projesi’ kapsamında tüm  okul/kurumlarımız başvuru yapmış, denetimi yapılan tüm okullarımızın bu belgeyi almayı hak kazanmıştır. Bizler kurum olarak okullarımızın daha temiz ve hijyen bir ortamda öğrencilerimizin eğitim görmesi için temizlik malzemeleri katkısı sunduk. Bu sayede okul müdürlerimizin de özverili çalışmaları ile temiz mekânlar oluşturuldu. Bu konuda emek sarf eden tüm ilçe ve okul yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29