İpekyolu'ndaki okullarda temizlik çalışmaları...

İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından, 35 okula temizlik malzemeleri dağıtıldı, talep gelen okullarda iç mekân, konferans salonu, spor salonu gibi yerlerin temizliği yapıldı.

İpekyolu'ndaki okullarda temizlik çalışmaları...

   İpekyolu Belediyesi, çocuklarımızın yeni eğitim-öğretim yılına temiz ve sağlıklı şartlarda başlangıç yapabilmesi için çalışmalarını tamamladı.

   Bu çerçevede, ilçedeki tüm ana okulları- ana sınıfları kapsamlı bir şekilde temizlendi, halıları yıkandı  ve dezenfekte edildi.

   Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İlçemizdeki kırsal mahallelerde bulunan 35 okula temizlik malzemeleri dağıtıldı, talep gelen okullarda iç mekan, konferans salonu, spor salonu gibi yerlerin temizliği yapıldı. Ayrıca, ilçemizdeki tüm okullar ULV cihazları ile sağlığa zararı olmayan  ilaçlarla uzun süreli dezenfekte edildi. Tüm okulların bahçe ve çevreleri yıkandı. Belediyemiz, bundan sonra da çocuklarımızın eğitim-öğretim yılını temiz ve sağlıklı şartlarda sürdürebilmesi  için tüm imkanlarını seferber edecektir” denildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER