İpekyolu'ndaki parklarda çalışmalar başladı

İpekyolu Belediyesi, güneşin kendini göstermeye başladığı içinde bulunduğumuz günlerde ilçe sınırları içerisindeki parkları bahara hazırlamak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı.

İpekyolu'ndaki parklarda çalışmalar başladı

    Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar çerçevesinde, ekim ve dikimlerin gerçekleştirileceği bitkilerden fidan ve çim tohumlarının temini ile dikimi gerçekleştirilecek çiçeklerin seramızdaki üretimine başlanırken, parklarda yer alan oturma bankları, çatılı-çatısız piknik masaları, kamelya, fitness ve oyun gruplarının tadilatı yapılıyor.

   Ayrıca parklardaki temizlik, fidan budama-sulama, ağaçların gübrelenmesi çukurlarının açılması gibi çalışmalar da yine ekiplerimizce yürütülüyor.
      İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, bahar aylarının canlılığını parklarımıza yansıtmayı hedeflediklerini belirterek, gerekli tüm bakım, tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından, vatandaşlarımızın iyi vakit geçirip dinlenebilecekleri parkları hizmete sunacaklarını vurguladı.
   Öztürk ayrıca, 2018 yılı içerisinde ilçemizde yeni parklar yapılarak, vatandaşlara ve ilçeye yeni nefes alma alanları kazandırılacağının müjdesini de verdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER