İpekyolu'ndaki Sanat Galerisi tamamlanmak üzere…

Van'ın İpekyolu Belediyesi'nin prestij projelerinden olan Sanat Parkı'nda çalışmalar devam ederken, parkın içinde bulunan Sanat Galerisi de tamamlanmak üzere.

İpekyolu'ndaki Sanat Galerisi tamamlanmak üzere…

  Kentte yeni imaj kazandırması beklenen Sanat Parkı ve Sanat Galerisi'ndeki çalışmalar tüm hızıyla sürürken, belediye yetkililerinin de sürekli çalışmaları yerinde takip ettiği görülüyor.

  Sanat Sokağı'nda yürüyen birçok kişinin de gözlerini alamadığı galerinin büyük bölümü tamamlandı.

  İpekyolu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve kente büyük imaj kazandıracak olan,  sanatsal figürlerin, temaların ön planda olduğu, ışıklandırma, gibi çalışmaları içinde barındıracak olan Sanat Galerisi'nde çalışmalar hızla devam ediyor.

  Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Sanat Parkı içinde yapılan Sanat Galerisi'nde sanatsal figürler yoğun olarak kullanılacak.

  Vatandaşlar, kısa sürede bitirilmesi hedeflenen Sanat Galerisi'nin, Van'a yeni imaj kazandıracağı görüşünde.

  Söz konusu galerinin içinde bulunduğu Sanat Parkı'nın duvarlarında ünlü şair ve yazarlardan sözler ve şiirlere yer verilecekken, orta bölümde ise vatandaşların dinlenebileceği, kitap okuyabileceği bir alan olacak. Öte yandan çocukların rahat hareket edebileceği alanlarda projede yer alıyor.

  Parkın içerisinde aynı zamanda küçük havuzlar ile müzik dinletisinin yapılacağı alanlar da yer alacak.

  Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29