İpekyolu'ndaki yaşam merkezinde kurslar başladı

İpekyolu Belediyesi bünyesindeki Maya Kadın Yaşam Merkezi’nde kadınlarımıza İş-Kur ve İpekyolu Halk Eğitim Merkezi destekli dört farklı kurs verilmeye başlandı.

İpekyolu'ndaki yaşam merkezinde kurslar başladı

    İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonundaki kursların, ev tekstili ürünleri, kadın üst giysileri dikimi, kadın giysileri dikimi ve trikotaj üzerine olduğu ve 80 bayan kursiyere verileceği açıklandı.

    Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kurslarımız 5 ay sürecek ve kursiyerlerimiz aylık 500 TL ücret alarak hem ev ekonomisine katkıda bulunabilecek hem de boş zamanlarını değerlendirmiş olacaklar. Kurs bitiminde de kursiyerlerimize sertifika verilecektir. Ayrıca kurs malzemeleri belediyemiz tarafında temin edilip kursiyerler hiçbir masrafa girmeden yaptıkları ürünleri isterlerse kendi ihtiyaçlarında kullanabilecek, isterlerse de ekonomik gelir amaçlı kullanabileceklerdir. Maya Kadın Yaşam Merkezi’mizde ayrıca Çocuk Oyun ve Gelişim odası da bulunuyor. Burada kursiyerlerimiz kurs alırken çocukları da hocalarımız eşliğinde hem eğitim almış olacak hem de eğlenmiş olacaklar. Belediyemiz kadınlarımızı sosyal hayata kazandırmak amaçlı çalışmalarına aralıksız devam edecektir” denildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER