İpekyoluspor'un iki sporcusu Boluspor'da…

Van İpekyolu Belediyespor'da oynayan Serhat Çam ve Diyar Kaba, TFF 1. Lig takımı Boluspor'a transfer oldu. Sporcuların antrenörü Kadir Yıldız, amaçlarının bu tür sporcuları keşfedip iyi kulüplere yollamak olduğunu belirtti.

İpekyoluspor'un iki sporcusu Boluspor'da…

    Bölge: Salih Deniz
İpekyolu Belediyesporda çok iyi sezon geçiren yetenekli gençler süper lig ve 1.lig takımlarının dikkatini çekmeyi başarıyor.
Bu sezon Boluspor'la anlaşma imzalayan Vanlı sporcular Serhat Çam ve Diyar Kaba, amaçlarının 65 numaralı formayı giyip Van şehrini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirttiler.


Genç yeteneklerin yetişmesinde emeği geçen genç antrenör Kadir Yıldız gazetemize yaptığı açıklamada, kulüp olarak amaçlarının genç yetenekleri keşfedip, iyi bir futbol eğitimi verdikten sonra onları iyi seviyelere getirmek olduğunu söyledi.


Antrenör Kadir Yıldız, Van'da çok yetenekli oyuncuların olduğunu belirterek, "Van’da şöyle bir bakılırsa iy oyuncular olduğu görülecektri. Bizlere sadece bu oyuncuları keşfedip ortaya çıkarmak gerekiyor. Bunun ilk örnekleri serhat Çam ve Diyar Kaba oldu. Bunun için elimizden geleni yapacak ve daha çok sporcu yetiştireceğiz. Kulüp olarak amacımız iyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu yetiştirmektir. Ayrıca desteklerini hiç bir zaman bizden esirgemeyen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29