İşadamı Irak: Faiz meşrulaştırılıyor

Van Ticaret ve Sanayi Odası-Van Ticaret Borsası eski Başkanı Feridun Irak, faizlerle ilgili sorunları dile getirerek bütün dinlerin yasakladığı faiz meşruiyet kazandırılarak her yerde uygulandığını söyledi.

İşadamı Irak: Faiz meşrulaştırılıyor

        Van Ticaret ve Sanayi Odası-Van Ticaret Borsası eski Başkanı Feridun Irak, borç batağına saplanmış KOBİ’leri konuşarak yöneticilere yüklendi.

 


         Irak, faizlerle ilgili sorunları da dile getirerek “Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar” dedi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Ticaret Borsası Eski Başkanlarından İşadamı Feridun Irak, geçim sıkıntısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak yetkililere yüklendi.

 


        “DAMDAN DÜŞENİN HALİNDEN DAMDAN DÜŞEN ANLAR”
Irak sosyal medya hesapları üzerinden, “Borç batağına saplanmış KOBİ’ler, geçim sıkıntısıyla boğuşan işçiler ve memurlar, sorunlarını çaresini üyesi oldukları Konfederasyon, Federasyon ve birliklerin Ankara’da refah içinde yaşayan yöneticilerinden bekliyorlar. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.” ifadelerine yer verdi.

 


          FAİZ BÜTÜN DİNLERDE YASAK, AMA…
Aşırı faizlere ilgili yaptığı açıklamada ise “İnsanları köleleştiren kanını sülük gibi emen faiz, bütün dinlerde yasak mı, yasak. Kültürlerin ideolojilerin, inançların hepsi karşı mı, karşı. Ama dünyanın her yerinde etrafından dolaşarak öyle veya böyle kitabına uydurularak meşru hale getirilmiş mi, getirilmiş”ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER