Kandaşoğlu: Halkımız bize güveniyor

Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarını sürdüren eski başkan ve mevcut başkan adayı Zahir Kandaşoğlu, esnaf ziyaretlerinde kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek, “Halkımız bize güveniyor. İnşallah VATSO’nun eski gücünü yeniden eski gücüne kavuşturacağız” dedi.

Kandaşoğlu: Halkımız bize güveniyor

       Van’da 7 Nisan’da yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimi için tekrar aday olan Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.  

 


      Düzenlenen esnaf ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, “Van’ımıza ve Van’ımızın geleceği olan gençliğimize inşallah Van Sanayi ve Ticaret Odasını eski vizyonuna, eski gücüne ve eski günlerine kavuşturacağız. Esnaf ziyaretimizde halkımızın da bu temennilerde olduğunu gördük. Bugün ekip olarak Van’ımızın bazı cadde ve sokaklarında bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek bir araya gelme şansını da bulduk. Van ilimiz çok gelişti ve artık Metropol bir şehir haline gelmiştir ama maalesef kimsenin haberi yok ve bizlerde ara sokaklarda ve caddelerimizde yeni açılan iş yerlerimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Bu halkımız benden çok şeyler bekliyor ve bende bu halkımıza karşı mahcup olmayacağım, inşallah bu halkımıza layık olmaya çalışacağım. Van ilimizin ne eksiği var, ne sorunu var, bu halkımızın ne sıkıntısı var, bu halkımızın morali neden bozuktur ve neden beni bu kadar istekli olarak istiyorlar detaylı bir şekilde araştırmalar yapmaya çalışıyoruz“ şeklinde konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER