Kandaşoğlu, kongrenin ertelenmesine tepki gösterdi

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Vanspor’un kongresinin ertelenmesine tepki göstererek, söz konusu durumun üzücü olduğunu belirtti.

Kandaşoğlu, kongrenin ertelenmesine tepki gösterdi

  

   TFF 2. Futbol Ligi takımı Vanspor’un yapılması planlanan kongresinin çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmesi, yeni yönetim için aday olanları üzdü.

   Daha önce yaptığı açıklamalarla mevcut başkan Servet Yenitürk’ün karşısında olan VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu da, kongrenin ertelenmesine tepki gösterdi.

    Özellikle sıcak hava ve koronavirüse dikkat çeken VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, sitem dolu açıklamalarda bulundu. Van’ın siyasisine yüklenen Kandaşoğlu, bu durumun Van’a ve Vanspor’a yakışmadığını söyledi.

    Kimsenin yanında yer almadığı ve sadece Vanspor’lu olduğunu belirten Başkan Kandaşoğlu, “Biz taraftar değiliz. Biz Vanspor’luyuz. Ne Servet Yenitürk’ün, ne de Murat Beyin adamıyız. Kimsenin listesinde değiliz. Ama Vanspor’a bu yapılmaz. Hani Van’ın siyasileri, Van’ın milletvekilleri, Van’ın sahipleri, bunlar niye burada yok. Bunları niye dile getirmiyorsun. Kulüp başkanı sensin. Bu kimseye yakışmıyor. Bu sıcak havada, bu hastalıkta milleti çağırıp getirdiniz. Bu durum Vanspor’a yakışmıyor” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2020, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER