Kandaşoğlu'ndan esnaf ziyareti

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kandaşoğlu'ndan esnaf ziyareti

     Seçim çalışmaları kapsamında Van merkez de çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdüren Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, Serhat Mahallesi, Cumhuriyet bulvarında bulunan Van AVM ve esnafını ziyaret ederken memnuniyetlerini dile getiren esnaf kendilerini desteklediklerini belirttiler.


      Düzenlenen esnaf ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, "İlk olarak Van'ımızın vizyonu olan, Van ilimize bir güzellik ve kalite üzerine kalite katan Van AVM'yi ziyaret ettik. Van AVM'mizde 130 firmaya yakın esnafımız var ve biz hepsini de tek tek ziyaret ederek kataloglarımızı dağıttık. Esnaflarımızın bizlere karşı büyük bir heyecan ve sevgi sempatileri vardı. Bu esnafımızın bizlerden büyük bir beklentileri var ve bizlerde bu beklentilerini inşallah layığı ile yerine getirmeye çalışacağız. Van'ımıza ve Van'ımızın geleceği olan gençliğimize inşallah Van Sanayi ve Ticaret Odasını eski vizyonuna, eski gücüne ve eski günlerine kavuşturacağız. Esnaf ziyaretimizde halkımızın da bu temennilerde olduğunu gördük. Bugün ekip olarak Van AVM ve çevresinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek bir araya gelme şansını da bulduk. Van ilimiz çok gelişti ve artık Metropol bir şehir haline gelmiştir ama maalesef kimsenin haberi yok ve bizlerde ara sokaklarda ve caddelerimizde yeni açılan iş yerlerimiz beni hayran bıraktı. Ben şahsım adına inanıyorum ilimizin sonu güzel olacak ve bizler de bundan sonra üzerimize düşeni gece, gündüz Van için, Van'ın tüccarları için ve esnafların geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER