Kandaşoğlu: Van'a dönmeyin İstanbul'da kalın

23 Haziran’da yenilenen İstanbul seçimlerinde Van’dan İstanbul’a giden siyasetçileri "Van'ı kurtardınız, kaldı istanbul." şeklinde eleştiren Zahir Kandaşoğlu, “ Lütfen Van'a dönmeyin İstanbul'da kalın” dedi.

Kandaşoğlu: Van'a dönmeyin İstanbul'da kalın

              Van TSO Eski Başkanı ve Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, 23 Haziran 2019 Pazar günü yenilenen İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinde Van’dan İstanbul’a giden siyasetçileri eleştirdi.
Seçim çalışmalarına katılmak için Van’dan İstanbul’a giden siyasetçilere sosyal medya hesabında ağır eleştiride bulunan Kandaşoğlu, “ Van’a dönmeyin İstanbul’da kalın” dedi.

 


            Sosyal medya hesabında isim vermeden paylaştığı eleştiri mesajında Kandaşoğlu’nun Binali Yıldırım lehine İstanbul’da seçim çalışması yapan Ak Parti'li siyasetçilere yönelik olduğu tahmin ediliyor. Nitekim söz konusu paylaşımın devamında, “Van'ı kurtardınız kaldı İstanbul. Size tavsiyem lütfen Van'a dönmeyin, İstanbul'da kalın. Bak siz İstanbul'a gittiniz diye Van azda olsa rahat bir nefes aldı. Bir daha da Biz gelirsek İstanbul'daki Vanlıları ikna ederiz diye kimseye söz vermeyin, şov yapmayın” dedi.

 


         HEKİM KARABIYIK'TAN KANDAŞOĞLU'NA DESTEK
Zahir Kandaşoğlu'nun sosyal medyadaki paylaşımına destek veren AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Hekim Karabıyık, "Kelin ilacı olsa başına sürerdi. Sayın Kandaşoğlu o kadar güzel ifade etmişsiniz ki, hem mizah hem de gerçek. 31 Mart 2019 seçimlerinde Van Belediye Başkanlığı ve toplamda 9 ilçeyi kaybeden iflas ve yıkım ekibi, İstanbul'u da Van gibi batırıp, iflas edip döndüler" diyerek tepkisini ifade etti.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29