Karaca'dan, Vali Zorluoğlu'na teşekkür plaketi…

Gazeteci Abdülbaki Karaca, yaptığı başarılı hizmetler ve yeni kararnamede yer almayıp Van'da görev yapmaya devam etmesi nedeniyle Van Valisi Murat Zorluoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

Karaca'dan, Vali Zorluoğlu'na teşekkür plaketi…

          Van Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen 'Van'dan Sesleniş' panelinde sunum yapmak üzere Van'a gelen Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, Star Gazetesi Yazarı Selahattin Eş Çakırgil ve Karar Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur, Bak Hele Bak Kahvaltı Sarayı'nda Van Valisi Murat Zorluoğlu tarafından verilen kahvaltıya katıldı.

 


          Kahvaltı öncesi kısa bir değerlendirme yapan Vali Zorluoğlu, "Yazıları ile Türkiye ve dünya gündemini değerlendiren, farklı bakış açıları ile toplumu aydınlatmaya çalışan, Türkiye'de birçok kimse tarafından tanınan yazarların bir panel vesilesi ile Van'da olmasından büyük mutluluk duydum. Van'da bu tür etkinlikler sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine önemli katkı sağlıyor. Ayrıca Van'ın dışındaki kamuoyuna pozitif tanıtılması açısından da büyük önem taşıyor" diyerek, böyle bir etkinliğe vesile olduğu için Gazeteci A.Baki Karaca'ya teşekkür etti.

 


         Gazeteciler ile Van ve bölge hakkındaki değerlendirmelerin ağırlıklı olarak yer aldığı sohbetin ardından, Van Valisi Murat Zorluoğlu'na Abdülbaki Karaca tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Vali Zorluoğlu'na plaketi iki durumdan dolayı takdim ettiğini ifade eden Karaca, "Plaket takdim etmemizin birinci nedeni, Sayın Valimiz Van'da göreve başladığı günden bu yana başarılı hizmetler yaptı. İkinci neden ise, son Valiler Kararnamesi'nde görev yeri değişmedi. Sayın Valimiz Van'daki görevine devam edecek. Bu da Van'ın daha birçok güzel hizmetle buluşması demektir. Böylesine önemli bir görevi sorumluluk ve ibadet duygusu ile yerine getiren valimize, bundan sonraki çalışmalarında da her türlü desteği vereceğimizin bir ifadesi olarak plaket takdim ediyorum" dedi.
Öte yandan panele katılan Abdurrahman Dilipak, Selahattin Eş Çakırgil ve Yıldıray Oğur, Van Kalesi'ni gezerek, kalenin zirvesine kadar çıktı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29