Karma resim sergisi büyük ilgi gördü

Öğretmen ve öğrenciler tarafından Gaziler Gününe özel olarak hazırlanan karma resim sergisi ilgi odağı oldu.

Karma resim sergisi büyük ilgi gördü

               Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun katılımıyla Valilik önün de yapılan Gaziler Günü töreninin ardından Kore Gazisi Tevfik  Gezgen'in Torunu Tunca Uras İlk-Ortaokulu Resim Öğretmeni  Recep Ezen ve öğrencilerinin yaptığı karma resim sergisi büyük beğeni topladı.

 


        Valilik önünde düzenlenen programa, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Van Bölge Asayiş Kolordo Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, kaymakamlar, Van İl Jandarma Komutan Vekili Albay Naci Akkaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, kurum amirleri ve gaziler katıldı.

 


         Valilik önünde yapılan bir dizi etkinliğin yanında, Gaziler Günü dolayısıyla Valilik bahçesinde açılan karma resim sergisi ilgi odağı oldu.
Sergiyi Gaziler ile birlikte dolaşan Van Valisi Murat Zorluoğlu, bu anlamlı güne dikkat çeken sergiden dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

 


         Kore Gazisi Tevfik  Gezgen'in Torunu Tunca Uras İlk-Ortaokulu Resim Öğretmeni  Recep Ezen ise, vatan ve millet için hiç çekinmeden canını veren şehit ve gazilerimizin için ne yapsak azdır diyerek, "Gaziler gününde gazilerimizin gözüyle gazilerimize olan borcumuzu az da olsa yerine getirebilmek adına öğrencilerimle birlikte günün anlam ve önemine yakışır bir sergi açtık. Sayın Valim başta olmak üzere gazilerimiz ve ailelerinden olumlu ve güzel dönütler aldık" dedi.

 


       Öte yandan Van Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cafer Uğur,  öğrencileri tebrik ederek öğrencilere plaket taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER