Kayatürk'ten taraftara destek…

B.B.Vanspor'un deplasmanda oynadığı Yeni Orduspor maçına, taraftarlar, Van Milletvekili Burhan Kayatürk'ün desteğiyle gitti.

Kayatürk'ten taraftara destek…

   Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 10. Haftasında, deplasmanda Orduspor'a konuk olan B.B.Vanspor Van'a puansız dönerken, deplasmana umutlu giden kırmızı siyahlı ekibi, taraftarlar da yalnız bırakmadı.
    Hemen hemen her deplasman maçına giden grup kara kobralar bu kez de, yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu ile, Van Milletvekili Burhan Kayatürk'ün katkılarıyla Ordu'ya gitti.
     Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Bizler bu takıma gönülden bağlıyız. Hemen hemen her deplasman maçında uzak veya yakın olsun takımı desteklemeye gidiyoruz. Orduspor deplasmanına da Sayın Millet Vekilimiz Burhan Kayatürk'ün destekleriyle gittik. Bu konuda duyarlı olan Sayın Vekilimize bu güzel desteğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz diyen Dülger, Sayın Vekilimiz her zaman bizlere destek oluyor, İnşallah bu destekler sayesinde, bizlerde takımın şampiyon olması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
     B.B.Vanspor, deplasmandaki Yeni Orduspor karşılaşmasını 1-0 kaybetti.
    16 Puanda kalan kırmızı siyahlı ekibin, liderle arasındaki puan farkı da 6'ya çıkmış oldu. B.B.Vanspor Yeni Orduspor deplasmın da kaybederken, Lider Turgutluspor'un Darıca Gençler Birliğispor'a karşı kaybetmesi ve Pazarspor'un evinde 2 puan kaybetmesi sayesinde zirvede kopma yaşanmadı.
    Ligde ilk devrenin bitimine 7 haftalık bir maraton kaldı. Zirve hesapları yapan takımlar kalan 7 haftalık maç maratonunda zirvede kopmamanın hesaplarını yapıyor. Ligin 11. Hafta maçları bu hafta sonu oynanacak.
    B.B.Vanspor ligin 11. Haftasında Tire 1922 Spor'u konuk edecek. Bu karşılaşma 5 Kasım Pazar günü saat 13.00'de oynanacak.
Kırmızı siyahlı ekip, ligin 12. Haftasında ise Muğlaspor deplasmanına gidecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 07:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER