Kaymakam Aslan'dan küçük Eyüp'e televizyon...

Sosyal medya hesabı üzerinden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’a ulaşan Eyüp Başbuğa’nın talebine, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aslan duyarsız kalmadı.

Kaymakam Aslan'dan küçük Eyüp'e televizyon...
  Sosyal medya hesapları üzerinden gönderdiği mesajda evlerinde TV olmadığı için Eba TV’yi izleyemediklerini ve bu yüzden derslerinden geri kaldığını ifade eden Eyüp Başbuğa kendilerine bu anlamda yardım etmelerini istemişti.
Eyüp Başbuğa’nın talebine duyarsız kalmayan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sinan Aslan, İpekyolu Vefa Sosyal Destek gurubu ekipleri aracılıyla Başbuğa ailesine televizyon hediye etti.
 
Küçük Eyyüp’ün annesi yaptığı açıklamada, “Evimizde ne Televizyon, ne de bilgisayar var. Çocuklarım derslerini izleyemiyorlardı. Bu yüzden oğlum sosyal medya hesabı üzerinden Sayın Kaymakamımıza ulaştı, oğlumun talebine duyarsız kalmadığı ve televizyon hediye ettiği için İpekyolu Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sinan Aslan’a çok teşekkür ederim. Allah devletimizden ve yetkililerden razı olsun, çocuklarım sizlerin sayesinde artık derslerinden geri kalmayacak” dedi.
 
Küçük Eyyüp’te televizyon sayesinde artık Eba TV'yi izleyebileceklerini belirterek, Kaymakam Sinan Aslan’a teşekkürlerini iletti.
Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29