Kaymakam Aslan'ın denetimleri ve ziyaretleri sürüyor

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, bir yandan kent merkezinde devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceleyip, denetlerken, öte yandan mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor.

Kaymakam Aslan'ın denetimleri ve ziyaretleri sürüyor

       İpekyolu Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı merkez ve kırsal mahallelerde, ara sokak ve caddelerde sıcak asfalt serimi, asfalt yamalama, parke taşı ve kilit taşı döşeme, zemin iyileştirme, kaldırım düzenleme çalışmaları sürüyor.

 

 

 

    “KAVAZOĞLU SOKAK YENİLENİYOR”

E    kipler tarafından Halilağa Mahallesi, Kavazoğlu Sokakta ilk olarak deformasyona uğramış çukurların içerisindeki asfalt kaplama sökülerek, kaldırım düzenleme çalışması yapıldı. Daha sonra çift taraflı oluk ve çatı eğimi oluşturuldu. Son olarak burada yapılacak olan 356 metrelik yol, şehir stadyumundan geçerek D-300 karayoluna (tarihi İpekyolu) bağlanacak.

   Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, yıllardır hizmet gitmeyen yerlerde yapılan çalışmaların çok kıymetli olduğun belirterek, “İpekyolu Belediyesi olarak şehrimizin en önemli sokaklarını, caddelerini yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları yerinde görmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle beraber denetimler yaptık. Bu güzel çalışmaları yerinde müşahede etmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Özellikle esnafın ve buradaki vatandaşların memnuniyetini görmek çok sevindirici bir durum. Bu sokaklarda maalesef yapılmayan, hiç iyileştirme yapılmayan yollar var. Buralar nüfus yoğunluğunun olduğu, konutların bulunduğu yerler olmalarına rağmen doğru düzgün hizmetin gitmediği sokaklar. Bununla ilgili hem büyükşehir belediyesi hem de İpekyolu belediyesi olarak elimizden geleni yapmanın gururunu duyuyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede bitirerek vatandaşımızı, esnafımızı güzel yollarla, caddelerle, sokaklarla kavuşturmayı hedefliyoruz. Ben Fen İşleri Müdürlüğümüze, çalışma arkadaşlarıma, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

 

   MAHALLE VE ESNAF ZİYARETİ SÜRÜYOR

Ö    te yandan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

    İlçedeki vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Aslan, vaktinin büyük bir bölümünü de esnaf ziyaretine ayırıyor. Daha önce Van’ın merkez caddelerinde esnafı ziyaret eden Aslan, bu kez Bostaniçi Mahallesi’ndeki esnafa misafir oldu. Civarda bulunan iş yerlerine tek tek giren Kaymakam Aslan, esnafın talep ve sorunlarını dinleyerek, bir süre sohbet etti.

    Esnaflar da yapılan ziyaretten memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2020, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29