Kaymakam Aslan, temizlik çalışanları ile bir araya geldi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, beraberinde İl Defterdarı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Kamar ile 2020 yılının ilk gününde Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.

Kaymakam Aslan, temizlik çalışanları ile bir araya geldi

   Başkan Vekili, İpekyolu Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Garaj Amirliğinde çalışan personellerin yeni yılını tebrik edip bir süre sohbet ederek çalışan temizlik personellerinin taleplerini ve ihtiyaçlarını dinledi.

    Daha sonra çalışan personellere hitaben konuşan Başkan Vekili Aslan, “İpekyolu Belediyesi olarak halk ve çevre temizliğine büyük önem veriyoruz. Şehrin en büyük temizlik yükü İpekyolu’nda inşallah Çevre Koruma Ekibi ile birlikte hiçbir şikayete mahal vermeden bu işin üstesinden geleceğiz. Vatanını en çok seven insan işini en iyi icra eden insandır şiarıyla işlerimizi takip edeceğiz. Zaman zaman sizlerle beraber olacağız. Hep birlikte “Biz” duygusuyla ilçemize hizmet ediyoruz. Daha temiz, daha sağlıklı bir İpekyolu için çalışmalarımız her zaman devam edecek. Burada sizlerle olmaktan son derece mutlu oldum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

    Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Volkan Avcı ise, ilçe genelinde yapılan temizlik  çalışmaları hakkında Kaymakam ve Başkan Vekili Aslan’a bilgiler verdi.

    Bu yıldan itibaren İpekyolu sınırı içinde bulunan 24 caddenin temizliğinin Büyükşehir Belediyesi'nden, İpekyolu Belediyesi'ne devredildiğini dile getiren Avcı, ilçe genelinde her gün 70 araç ekipman ve 350 personel ile 5000 noktada temizlik hizmetlerini sürdürdüklerini günlük 450 ton civarında çöp ve katı atık toplama işlemi gerçekleştirdiklerini ifade etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2020, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29