Kaymakam Doğramacı esnafın sofrasına oturdu

Kaymakam Doğramacı, çarşı merkezinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek, esnafın sıkıntılarını dinledi. Esnafla sohbet eden Doğramacı, bir iş yerinde esnafın ısrarını kırmayarak sofralarına konuk oldu.

Kaymakam Doğramacı esnafın sofrasına oturdu

     Ardından vatandaşların çay ikramını geri çevirmeyen Doğramacı, uzun süre vatandaşlarla oturarak, sıkıntılarını dinledi.
Doğramacı vatandaşla sohbeti sırasında, her mahalleye hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, “Programa dahil ettiğimiz 23 köyümüzün yoluna parke taşı döşüyoruz. Gerekli gördüğümüz mahalle yollarını da asfaltla kaplıyoruz. Sel gibi doğal afetlerde en kısa zamanda müdahale ederek vatandaşlarımızın mağduriyetini gideriyoruz. Öte yandan çiftçilerimize boru desteği sağlıyoruz. Bu konuda devletimizin imkanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Amacımız tüm köylerimize ulaşarak, hizmet götürmektir. Bize gelen tüm talepleri değerlendirerek, bunları karşılama gayreti içerisindeyiz.” dedi.
   Vatandaşlar da Gürpınar Belediyesi’nin son aylarda bir hizmeti atağı başlattığını, gerçekleştirilen projelerden dolayı memnun olduklarını aktararak, Kaymakam Doğramacı’ya teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER