Kaymakam, kanser hastasının sevincine ortak oldu

Van'ın Başkale Kaymakamı Asım Solak, Yatılı Bölge Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfında eğitim gören öğrencilerin ve kanser tedavisi sebebiyle evde eğitim gören 9'uncu sınıf öğrencisinin karne sevinçlerine ortak oldu.

Kaymakam, kanser hastasının sevincine ortak oldu

          Başkale Yatılı Bölge okuluna giden İlçe Kaymakamı Asım Solak, burada özel eğitim sınıfında eğitim gören öğrencilere karnelerini vererek sevinçlerine ortak oldu.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Asım Solak, Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara ve öğretmenlerle birlikte Yeni Mahallesi’ndeki evinde eğitim gören 9'uncu sınıf öğrencisi Savaş Güler’i ziyaret etti.

 

 

     Güler’in eğitim durumu ile ilgili bilgi alan Kaymakam Solak, kanser tedavisi gören Güler ailesiyle de bir süre sohbet etti.

Ziyaret sonrasında karnesini ve hediyesini Kaymakam Solak’tan alan Güler, notlarının iyi olduğunu görünce mutlu olarak öğretmenine ve Kaymakam Solak’a teşekkür etti.

 

 

          Evde eğitim alan öğrencilere ders veren öğretmenlere teşekküre eden Kaymakam Solak, "Eğitimin önünde hiçbir engel yoktur. Sağlık sorunları nedeniyle öğrenci okula gelemiyorlarsa bizler okulu onların ayağına götürürüz. Desteklerimiz devam edecek. Önemli olan eğitim ve öğretimden geri kalmamak. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin yanındayız” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29