Kaymakam Solak, öğrencilere karne dağıttı

Van’ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK, köy okulunda düzenlenen törene katılarak öğrencilere karnelerini dağıttı.

Kaymakam Solak, öğrencilere karne dağıttı

         İlçe merkezine 28 kilometre uzaklıkta bulunan İran sınırına yakın Atlılar Mahallesi’nde düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Solak, öğrencilere karneleriyle birlikte çocuklara oyuncak dağıttı.

 

 

             İlk defa kaymakam gören öğrenciler, karne ve hediye almanın sevincini yaşayarak evlerinin yolunu tuttu.
Okuldaki öğretmenleri başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Solak, Başkale Kaymakamlığı ve belediyesi olarak eğitime her zaman katkı sunmak için hazır olduklarını belirterek, öğrencilere tatillerinin iyi geçmesi temennisinde bulundu.

 

           Törene ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak a öğrenciler tarafında çiçek verilerek başlandı. Okunan istiklal marşı ile başlandı. Törene ilçe jandarma komutan vekili jandarma Yüzbaşı İhsan Polat ilçe milli eğitim müdürü Kemal Özkara belediye başkan yardımcısı Ekrem dere öğretmenler veliler öğrenciler katıldı.

 

 

         17 Eylül 2018’de başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk yarısının bugün sona ermesi ile Başkale’de eğitim gören 14 bin 382 öğrenci, karnelerini alarak 2 haftalık yarıyıl tatiline girdi.Bölge:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29