Kaymakam Solak, yeni lise binasını inceledi

Başkale Kaymakamı Asım Solak, ilçeye yeni yapılan 24 derslikli binayı inceledi. Lisenin inşaat çalışmaları sona ererken, okul için gerekli donanım ve malzemenin gelmesiyle eğitim ve öğretim hayatına başlayacak.

Kaymakam Solak, yeni lise binasını inceledi

     Başkale ilçesinde yeni eğitim kurumları kazandırılmaya devam ediyor. Başkale’ye 24 derslikli yeni lise inşa edildi. İlçe Kaymakamı Asım Solak, yeni yapılan lise binasını inceledi.

         Başkale ilçesi merkez Yenimahalle’de 24 derslik 816 öğrenci kapasiteli yeni bir lise inşa edildi. Kaymakam Asım Solak, ilçede yeni yapılan lise binasında incelemelerde bulundu.

    Kaymakam Solak, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara ve Şube Müdürü Cüneyt Yaman ile binada incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

   Kaymakam Solak, yapılan yeni binayı bir an önce öğrencilerin hizmetine sunmak olduğunu belirtti. Solak, mevcut okul alanlarına da yeni eğitim yatırımları kazandırdıklarını kaydederek, “İlçemize 24 derslikli bir lise binasını kazandırdık. İlçemizde okulların artırılması konusunda sürekli üstün bir gayretin içerisindeyiz. Eğitim kurumlarının ilçemizde yapılmasına destek veriyoruz. Hem yeni eğitim kurumlarının yapılması hem de nitelikli eğitim kurumlarının ilçemizde bulunması en temel hedefimiz. Çocuklarımız okusunlar devletimiz ve bizler her zaman tüm imkânlarımızla onların yanındayız” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29