Kaymakam ve Başkan Vekili Öztürk'ten iki aileye ziyaret…

İpekyolu Belediyesi’nin yeni doğan bebekleri olan ailelere desteği içeren “Sevgiyle Büyütelim” uygulaması çerçevesinde yaptığı ziyaretlere Başkan Vekili Cemil Öztürk de katıldı.

Kaymakam ve Başkan Vekili Öztürk'ten iki aileye ziyaret…

    Selimbey Mahallesi ile Cevdet Paşa Mahallesi’ndeki iki aileyi ziyaret eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, ailelerin istek ve ihtiyaçları hakkında da bilgi aldı.

    Öztürk, söz konusu ziyaretlerde aileye özel hediyelerin yanı sıra, zıbın takımı, bebek bezi, şampuan,  sabun, pudra, oyuncak, diş kaşıyıcı ve ıslak mendil gibi bebeklerin temel ihtiyaçlarını içeren bir hediye seti ile bebek ve anne bakımı-sağlığına yönelik bilgiler içeren, uzmanlarca hazırlanmış broşürleri takdim etti.

    Kaymakam ve Başkan Vekili Öztürk bebeğe ve aileye sağlıklı bir ömür dilerken, “ Gelecek nesillerimizin sağlıkla büyütülmesi, yeni doğan bebeklerimizin hayırlı evlatlar olmasını, vatanına ve milletine bağlı bireyler olmasını diliyorum” dedi.

    Öztürk, ayrıca ziyaret ettiği mahallede vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara hediyeler verdi.

   İpekyolu Belediyesi’nin, toplum hayatında, kültürel ve sosyal faaliyetlerin, en az alt ve üst yapı faaliyetleri kadar önemli olduğunun bilinciyle bundan sonraki hizmetlerini planlayacak ve hayata geçireceği ifade edildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER