Kayseri heyetinden Van ziyareti…

Mazlum-Der Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Taş başkanlığındaki Kayseri Kültür Gönüllüleri heyeti Van’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kayseri heyetinden Van ziyareti…

    Ziyaretin ilk durağında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ziyaret edildi.  Heyet adına Hayırlı olsun dileklerini ileten Ahmet Taş, Yalçın’a çalışmalarında başarılar diledi. 

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın,  Van’a ve Vanlılara yapacağı hizmetlerin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini, Van’ın hak ettiği hizmetlere ulaşması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

   Heyet daha sonra Diyanet Vakfı Van Şubesi’ne geçti. Burada İl Müftüsü Nimetullah Arvas tarafından karşılanan heyete Arvas, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Arvas, daha önce Kırşehir’de görev yaptığını ve Kayseri’ye de yabancı olmadığını kadirşinas bir halkının olduğunu dile getirdi. 

    Heyet adına konuşan Mazlum-der Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Taş ise, bu tür ziyaretlerin halkımızı daha yakından tanıma fırsatı verdiğini ve kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi.

     Kayseri heyeti daha sonra Sivil Toplum İnisiyatifinin bulunduğu Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma derneğini ziyaret etti.

    Heyet burada Dernek Başkanı Mahmut Bilici Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın, Kayseri Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş ve diğer STK yöneticiler tarafından karşılandı. Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma derneğinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Bilici, sosyal kültürel ve ilmi konularda özellikle genç nesilden çok umutlu olduklarını ifade etti. 

    Kayseri heyeti ile Van STİ yerel ve ulusal bazda gündemdeki konuları istişare etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.   Ziyaret toplu fotoğraf çekimin ardından son buldu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER