Kentin sorunları ve çözüm önerileri kitaplaştı

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, daha önce defalarca basın toplantıları düzenleyerek Van’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirmeye çalıştıklarını, şimdi söz konusu sorun ve önerileri kitapçık haline getirdiklerini belirtti.

Kentin sorunları ve çözüm önerileri kitaplaştı

   Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, beraberindeki bazı partililerle birlikte Akdamar Oteli’nde gazetecilerle bir araya geldi.

   Kahvaltılı olarak gerçekleşen toplantıda, SP İl Başkanı Özay İlhan, ‘Van’ın sorunları ve çözüm önerilerini’ 12 başlık altında kitapçık haline getirdiklerini anlattı.

   İlçe başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan SP İl Başkanı İlhan, “İlimizin başlıca sorunlarını bu kitapçıktan ele almaya çalıştık. Daha önce hatırlayacağınız gibi sorunları ve önerileri gazetecilerimizin de katkısı ile kamuoyuna duyuruyorduk. Ama şimdi sınır ticaretinden ulaşıma, eğitimden sağlığa, spordan Van denizi ve turizmine sorunları bu kitapta anlattık. Yetmedi bu sorunların çözüm önerilerini yazıya döktük. Son zamanlarda böyle bir çalışmanın olmadığını gördüğümüz için teşkilat mensuplarımızla böyle bir çalışmayı yaptık. Sadece bizim partimizden değil, farklı kesimden arkadaşlarla da istişare yaptık. Temel olan sorunları ve çözüm önerileri bir kitapçık haline getirdik. Umuyoruz bu kitapçık, Van’ın yararına olur. Hala hazırda memleketi yönetenler tarafından çözüm önerilerimiz dikkate alınır ve sorunlarımız çözüm bulunur diye düşünüyor SP olarak iktidarın bu kitapçıktan istifade edip Van’a katkı sunmasını arzu ediyoruz. Biz bugün sizlerin huzurunda şu sözü de veriyoruz, eğer bir gün iktidara gelirsek, tüm sorunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

   Daha sonra bazı gazeteciler de söz konusu kitapçık ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

   Başkan İlhan, gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra, toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER