Kıylık ve ekibinden Şehrim 2023 otobüsüne ziyaret…

Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Av. Savaş Nurullah Kıylık, ağırlığı kadınların oluşturduğu geniş bir teşkilat kadrosuyla Beşyol'daki Şehrim2023" otobüsünü ziyaret etti.

Kıylık ve ekibinden Şehrim 2023 otobüsüne ziyaret…

       Ak Parti Genel Merkezi tarafından Van'a gönderilen ve 12-15 Mart tarihleri arasında Beşyol Meydanında halkın taleplerini ve 2023 beklentilerinin belirlendiği "Şehrim2023" otobüsüne ziyaretler sürüyor. Otobüsü ziyaret eden Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Av. Savaş Nurullah Kıylık ve beraberindekiler nasıl bir kentte yaşamak istediklerine dair fikirlerini yazdı.
Kıylık yaptığı açıklamada; Ak Parti'nin Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılına atfedilen
"Şehrim2023" otobüsünün Türkiye'yi ziyaret projesini çok anlamlı bir çalışma olarak gördüğünü belirterek, "Özellikle 81 il içinde öncelikle Van' a gelmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.

       Türkiye'nin muassır medeniyet seviyesine çıkması için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tüm Ak Parti teşkilatı on beş yıldır gecesini gündüzüne katarak hizmet üstüne hizmet üretmektedir. Hem de öyle sıradan hizmetler değil, muhalefetin hayal edemediği, dünyanın gıpta ettiği yerli ve milli projelerle artık gündem belirleyen, gelecek nesillere güven veren çalışmalar artarak devam etmektedir. Bu minvalde Şehrim2023 Otobüsünün bile ne kadar anlamlı bir proje olduğu anlaşılmaktadır. Biz de Ak Parti Edremit ilçe Teşkilatı olarak bugün buraya gelerek 2023 Türkiye'sinde nasıl bir Van, nasıl bir Edremit bekliyoruz, bizler bu hedefler doğrultusunda neler yapabileceğimizi yazarak ankete katılmış bulunuyoruz. Kısaca 2023 hedefleri doğrultusunda her şey ülkemizin, milletimizin istediği ve hak ettiği şekilde olsun. Bize bugün eşlik eden kadın teşkilatımız başta olmak üzere, gençlik kollarına ve yönetim kurulu arkadaşlarına çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29