Kobralardan Pazar maçına davet...

B.B.Vanspor, Pazar günü oynayacağı Pazarspor maçına hazırlanırken, taraftarlarda daha çok taraftarı stada çekmenin çalışmalarını yapıyor. Karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Kobralardan Pazar maçına davet...

   Bölge: Salih Deniz
TFF 3. Lig 2. Grupta ligin 16. Haftasında, 1 karşılaşma yarın oynanırken, diğer 8 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
Yaklaşık 9 takımın zirve hesapları yaptığı grupta, takımlar kalan son 2 hafta maçlarını kazanmanın hesaplarını yapıyor.
Geçtiğimiz hafta Lider Türgutluspor deplasmanından 4 gollü bir galibiyetle dönen ve zirveye yeniden ortak olan B.B.Vanspor’da moraller yerinde.
Pazar günü grubun güçlü ekiplerinden Pazarspor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, hazırlıklarını aralıksız sürdürdü. B.B.Vanspor Pazarspor maçını kazanıp hem zirveden kopmamak hemde, sonraki hafta oynayacağı 1461 Trabzonspor maçına da rahat gitmenin hesaplarını yapıyor. B.B.Vanspor 24 puanla 8. Sırada yer alırken, Pazarspor ise 26 puanla 4. Sırada yer alıyor. 2 Takım arasında sadece 2 puanlık bir fark bulunuyor. B.B.Vanspor-Pazarspor karşılaşması Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.
Kırmızı siyahlı ekip, maç hazırlıklarını sürdürürken, taraftarlarda tribünleri ful doldurmanın çalışmalarını yapıyor.
Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Turgutluspor deplasmanından alınan galibiyeti değerlendirerek, “Bu galibiyet bizlere yeniden zirve yolunu açmıştır. Öncellikle tüm futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz. Pazar günü zorlu bir karşılaşma bizleri bekliyor. Takımımız bu maçı da kazanacak güçtedir. Taraftar olarak bizlerde takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz diyen Dülger, Pazar günü Vanspor’a gönül veren herkesi takıma destek için stada bekliyoruz” dedi.
B.B.Vanspor, ligin 17. Haftasında 1461 Trabzonspor deplasmanına gidecek.
Bu maçın son düdüğüyle de ligin ilk devresi sona ermiş olacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29