Kobralardan takıma tam destek geldi…

B.B.Vanspor'un fanatik taraftar ekibi olan Grup Kara Kobralar'dan takımı destek geldi. Başkan Ercan Dülger, "Her zaman her daim takımımızın yanında olacağız, herkesi takıma destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

Kobralardan takıma tam destek geldi…

           Bölge: Salih Deniz
    B.B.Vanspor transfer çalışmalarını yürütmeye devam ederken, grup kara kobralarda yeni sezonu heyecanla beklemeye başladı.
   B.B.Vanspor, Servet Yenitürk başkanlığında hedefini bu sezon şampiyonluk olarak belirleyerek transferde dikkatli adımlar atıyor.
Şu ana kadar yapılan transferler spor kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.
    Grup kara kobralar başkanı Ercan Dülger gazetemize yaptığı açıklamada "Yıllardır takıma emek veren gece gündüz yağmur çamur demeden takıma sahip çıkan tüm taraftarlarımıza kara kobralara teşekkür ediyorum. Sevgili Vanspor taraftarları bilindiği gibi    

    B.B.Vanspor Sayın Servet Yenitürk ile yollara devam kararı aldı. Tabi ki buda bizleri ve taraftarlarımızı çok mutlu etti. Bizler kulüp Başkanımız Servet Yenitürk'e inanıyoruz güveniyoruz ve sonuna kadar da yanında olacağız. Geçtiğimiz günlerde taraftarlara iftar yemeği veren ve yemekte hedefimiz Play Off değil kesinlikle direk olarak Şampiyonluktur" dedi.
    Dülger, sözlerine devamla "Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk, Van'ı Van'lıyı ve Vanspor'u ne kadar sevdiğini bir kez daha göstermiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde taraftar olarak her zaman her yerde takımımızın yanında olacağız ve üstümüze düşen her görevi yerine getirip, birlik beraberlik içerisinde takımımızın layık olduğu konuma gelmesi için çalışacağız. İnanıyoruz ki bu sezon Vanspor'umuz Şampiyonluğu göğüsleyecektir. Herkesi bu sezon takıma sahip çıkmaya ve destek vermeye davet ediyoruz diyen Dülger, Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk, yönetimine ve Feyyaz Uçar hocamıza şimdiden başarılar diliyoruz. Her zaman her daim onların yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29