Koç: Yeni teknoloji ve ürünler hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Üyelerimizi gelişen ve değişen müşteri taleplerine karşı desteklemek üzere eğitim semineri düzenlemeye devam ediyoruz.” dedi.

Koç: Yeni teknoloji ve ürünler hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz

         Van Berberler ve Kuaförler Odası üyelerini gelişen teknoloji ve ürünler ile ilgili bilgilendirmek amacıyla organize ettiği seminerlerin sonuncusunu İmperial Tower Hotel’de düzenledi.

 


        Uluslararası Kalıcı Makyaj Eğitmeni Emrah Elibol tarafından verilen seminere 40’ı Vali Alipaşa Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden olmak üzere, Van Berberler ve Kuaförler Odası üyesi olan berberler, kuaförler ve güzellik salonlarından toplam170 kişi katıldı.

 


       Ücretsiz olarak düzenlenen eğitim seminerinde, kalıcı makyaj, protez tırnak, takma kirpik, kaş kontur konularında gelişen yeni teknolojiler ve ürün bilgisi paylaşıldı.
Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Uluslararası Kalıcı Makyaj Eğitmeni Emrah Elibol'a günün anısına bir plaket takdim etti.

 


         “ÜYELERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ”
Üyelerini düzenledikleri seminerler ile desteklediklerini söyleyen Van Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Koç, “Gelişen teknolojiler ve yeni ürünler ile ilgili olarak üyelerimizi bilgilendirmek. Müşteri memnuniyeti açısından üyelerimize, konunun uzmanlarını Van’a davet ederek hem sağlıklı ürünlerin kullanımı, hem de yeni teknolojilerin uygulama eğitimi veriyoruz. Amacımız üyelerimizin mesleğini başarılı ve kazançlı bir şekilde sürdürmelerini desteklemek. Bu kapsamda bugüne düzenlediğimiz birçok eğitim semineri oldu. Son olarak düzenlediğimiz seminerimize Uluslararası Kalıcı Makyaj Eğitmeni Emrah Elibol katılarak, bilgi ve deneyimlerini üyelerimizle paylaştı. Bundan sonra da gelişen yeni teknoloji ve ürünler ile ilgili eğitimler düzenleyerek, üyelerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29