Konak'tan, Van'ın tanıtımını yapanlara teşekkür

Türkiye'nin en fazla izlenen dizilerinden biri olan ve yurt dışında da birçok ülkede merakla takip edilen 'Çocuklar Duymasın' dizisinin son bölümünde Van'ın ve Van Kahvaltısı'nın tanıtımına yer verildi. Van'ın sevilen ismi, 'Bak Hele Bak' Kahvaltı Sarayı sahibi Yusuf Konak da kentin tanıtımını yapanlara teşekkür etti.

Konak'tan, Van'ın tanıtımını yapanlara teşekkür

      Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ülkenin en fazla izlenen dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın adlı dizinin son bölümünde, koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ve 'Haluk' karakterinde rol alan Tamer Karadağlı'ya, doğum günü sürprizi olarak Beşiktaş'ın bir dönemler efsane olan üçlü sporcuları 'Metin-Ali-Feyyaz' sürprizi yapılıyor. Kısa videoları yayınlanan Metin, Ali ve Feyyaz, Haluk'a selam yollayarak doğum gününü kutluyor.
   Feyyaz Uçar'ın sahnesinde, Van Gölü kıyısında Haluk'a seslenen Feyyaz Uçar, "Merhaba Haluk. Ben Feyyaz Uçar. Vanspor'un yeni hocası. Burası da Van Gölü. Doğum günün kutlu olsun" ifadelerini kullanıyor. Haluk ise, "Vay be, Feyyaz'ıma bak. Adam teknik direktör olmuş, helal olsun sana be" diye seviniyor.
   Ardından, doğum günü sürprizini yapan Tutku'yla sohbet eden Haluk, "Sen Van'a gittin mi?" diye sorduktan sonra, "Kesin Van'a gitmen lazım. Böyle, Van Gölü kıyısında yürümen lazım. Van Kahvaltısı yapman lazım. Böyle otlu peynirinden yemen lazım. Bayılırsın" şeklinde Van'ı anlatıyor.
    Bu sahnenin kentin tanıtımına ve Van Kahvaltısı'nın daha fazla duyulmasına yol açtığını belirten 'Bak Hele Bak' patentine sahip olan ve aynı ismi taşıyan Kahvaltı Sarayı sahibi Yusuf Konak, bu tanıtımı yapanlara teşekkür etti.
    Van Kahvaltısı'nın ününün her geçen gün daha fazla duyulduğunu anlatan Yusuf Konak, "Çocuklar Duymasın dizisi ülkemizde en fazla izlenen dizilerden biridir. Bu dizide Van'ın ve Van Kahvaltısı'nın tanıtımının yapılması bizler açısından önemli bir şanstır. Bazen bu kanallarda üç-beş saniyelik reklamlar büyük paralar harcanarak yapılıyor. Ancak Van'ın ve Van Kahvaltısı'nın reklamı bir nevi bedavadan yapılmış sayılıyor. Bu da bizim için sevindirici bir olaydır. Bu tanıtımın yapılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
    Ardından Vanlı yönetmen Orhan An, Yusuf Konak'ın Van ve Van Kahvaltısı'nın tanıtımını yapan, B.B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ve Çocuklar Duymasın'daki Haluk karakterini canlandıran Tamer Karadağlı'ya yaptığı teşekkür konuşmasının klibini çekti.
   Söz konusu klipte, Yusuf Konak, Feyyaz Uçar ve Tamer Karadağlı'ya teşekkür ediyor, "Bak hele bak, Haluk'a bak. Peynir, sana kurban olsun' ifadelerini kullanıyor. Yusuf Konak'ın yanında duran Kahvaltı Sarayı Çalışanı Fariz Gül ve Gazeteciler; Bişar Ulutaş, Salih Deniz ve Rıdvan Can da teşekkür konuşmasına alkışlı destekte bulunuyor.
Yusuf Konak, sözlerini, “Kahvaltı güzel, ama kahvaltı Van’da güzel” sözleriyle tamamlıyor.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER