Küresünniler Derneği'nden şehitler için mevlid…

Van Küresünniler Derneği Kadın Kollarını düzenlediği programda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri için Mevlit programı düzenledi.

Küresünniler Derneği'nden şehitler için mevlid…

                 Küresünniler Dernek binasında  düzenlenen Mevlit programına  Van Tuşba İlçe Kaymakamı Meral Uçar, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgenaral Yavuz Özfidan, eşi Dilek Özfidan ve beraberinde  Dernek üyeleri ve davetli vatandaşlar katıldı.


       Okutulan Mevlit programı sonrasında Küresünniler Derneği Başkanı Bilal Yücebaş ve katılımcılar arasında Şanlı Türk Ordunun Afrin'deki Zaferi konuşuldu.
         Burada bir konuşma yapan Denek Başkanı Bilal Yücebaş "Kahraman Mehmetçiklerimiz ve ÖSO  ile beraber  Afrin'de PYD, PKK ve DAEŞ'e karşı kazanılan bu anlamlı Zafer tüm Şehitlerimize armağan olsun.Afrin harekatının başlamasıyla beraber ülkemizin her bir ferdinin ve kesimin yoğun destek verdiği operasyonda Derneğimiz tarafında da her gün dualarla, Fetih Sureleriyle destek verilmişti. Şimdi ülkemizin tüm uyarılarını ciddiye almayan terör örgütüne sınırsız destek veren başta Amerika ve diğer ülkeler ne kadar güçlü olduğumuzu da anladılar. El Bab'da olduğu gibi Afrin'de de tüm şer odalı Ülkeler Büyük Osmanlı tokadını yediler" diye konuştu.


       Ardından bir konuşma yapan Tuşba Kaymakamı Meral Uçar ise "Çanakkale ve tüm Şehitlerimizi  Rahmetle minnetle anıyoruz. Bu güzel ve anlamlı programı düzenleyen Küresünniler Derneği Başkanı, Kadın Kolları Başkanı yönetim kurulu ve tüm üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi. Program sonrasında Dernek üyelerinin evlerinde yapmış oldukları yiyecekler ikram edilerek son buldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 07:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER