Kurukcu: 25 Haziran'da yeni bir sabaha uyanacağız!

CHP Van Milletvekili Adayı Mehmet Kurukcu, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde önemli bir başarı elde edileceğini söyleyerek, “Halkımız 25 Haziran’da yeni bir sabaha uyanacak!” ifadelerini kullandı.

Kurukcu: 25 Haziran'da yeni bir sabaha uyanacağız!

   24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren CHP heyetine Erciş ve Muradiye halkı yoğun ilgi gösterdi.

   Önce Erciş ardından da Muradiye’de ziyaretlerde bulunan CHP Van Milletvekili Mehmet Kurukcu ve beraberindekiler, burada esnaflarla bir araya gelerek esnafların içerisinde bulundukları sıkıntıları dinledi.

   CHP heyetine yoğun ilgi gösteren ilçe esnafları CHP’den umutlu olduklarını ifade etti.

   Erciş’te TOKİ ve Kentsel dönüşüm konularından dolayı mağduriyet yaşayan halkla bir araya gelen Kurukcu, iktidarın böylesi önemli konuları ancak seçimden seçime gündemine aldığını hatırlatarak CHP’nin iktidara gelmesi halinde bu sorunlara kalıcı ve kesin çözüm bulunacağını kaydetti.

   Kurukcu ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Halkımız biraz daha sabretsin. Biliyoruz sabredecek güçleri kalmadı ama bu yorgunluk artık son bulacak 25 Haziran’da halkımız yeni bir sabaha uyanacak” şeklinde konuştu.

    Kurukcu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bütün Van halkının bayramını tebrik ederek Ramazan bayramından 1 hafta sonra ikinci bir bayram yaşayacaklarını söyledi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER