Kurukcu'dan, SP İl Başkanı İlhan'a ziyaret…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, esnafları, STK’ları ve kentteki vatandaşları olduğu gibi siyasi partileri de ziyaret ederek, seçime yönelik mesajlar veriyor.

Kurukcu'dan, SP İl Başkanı İlhan'a ziyaret…

          CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, 31 Mart 2019 seçimlerine bir buçuk ay gibi bir süre kala ziyaretlerini sürdürüyor.
Kurukcu, vatandaşları, esnafları, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini olduğu gibi, siyasi partileri de ziyaret ediyor.


       Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan’ı ziyaret eden CHP İl Başkanı Kurukcu, “Seçimlere az bir süre kaldı. Siyasette kullanılan dilin yumuşak olması ve karşı tarafı incitmemesi gerektiğini defalarca söyledik. Ötekileştirici ve karşı tarafı düşman olarak ilan edici şekilde bir üslup kullanmamak, rakip parti temsilcilerini de sadece rakip olarak görmek gerekir. Bugün bizler karşı bir parti olan Saadet Partisi’ni ziyaret ederek İl Başkanı Özay İlhan ile bir araya geldik. Bir buçuk ay sonra seçim var, seçmenin hür iradesine saygılıyız. Ama kendi aramızda da konuştuk. Ülkede ve ilde sıkıntılı bir süreç var. Ekonomik kriz her yerde konuşulmaya başlandı. Devletin soğan, patates, patlıcan, biber satmaya başladığı bir süreç yaşanıyor. Düşünün insanlar saatlerce bir veya iki lira daha ucuz olan sebze alabilmek için kuyruklara giriyor. Her şeyi dış güçlere bağlamak doğru değildir. Ürünlere yüzde 50 veya daha fazla zam yapıldığı apaçık ortada. Peki bunları kim denetleyecek, elbette hükümet kanadı. Ama şikayet eden kim, yine onlar. Vatandaşa diyoruz ki tüm bunları düşünerek oyunu kullan” ifadelerini kullandı.

 


       SP İl Başkanı Özay İlhan ise ziyaretinden dolayı CHP İl Başkanı Kurukcu’ya teşekkür ederek, kentte büyük bir işsizliğin olduğunu ve halkın hükümete karşı tavrını sandıklarda göstereceğine inandığını dile getirdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29