Kurukcu, karne heyecanına ortak oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Edremit Kıyıcak İlköğretim Okulu’na bağlı anaokulundaki öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Kurukcu, velilerin karnesi zayıf olan öğrencilere karşı tavrına da dikkat çekerek, “Bu çocuklar bizim. Kesinlikle onlara kızmayalım” nasihatinde bulundu.

Kurukcu, karne  heyecanına ortak oldu

             Yaklaşık 311 bin öğrencinin karne aldığı Van’da, özellikle anaokullarında ilk defa karne alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

 


        Edremit’in Kıyıcak Mahallesi’nde bulunan ilköğretim okulu ziyaretinde öğrenci, öğretmen ve bazı velilerle bir araya gelen CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu, tüm okullarda olduğu gibi anaokullarında da karne heyecanı olduğunu ve kendisinin de söz konusu heyecana ortak olmak için ziyarette bulunarak öğrencilere karne dağıttığını ifade etti.

 


          Özellikle öğrencilerin karneleri zayıf olsa bile velilerin söz konusu öğrencilere kızmaması ve iyi davranması gerektiğini belirten Kurukcu, “Özellikle zaman zaman, karnesi zayıf olan öğrencilere velilerimizin kötü davrandığını duyuyoruz. Dikkat etmek lazım. Öğrencilerin başarısını artırmak için onlara moral vermeliyiz” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29