Kurum müdürleri ve basınspor dostluk maçında buluştu

Van'da kurum müdürlerinden oluşan takım ile ildeki basın mensupları arasında halı sahada oynanan dostluk maçı oldukça zevkli geçti. Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun da forma giydiği ve birbirinden güzel gollere imza attığı maçı, kurum müdürleri takımı kazandı.

Kurum müdürleri ve basınspor dostluk maçında buluştu

                 Geçtiğimiz sonbaharda Van Atatürk Stadyumu'nda çim sahada karşılaşan Van Protokolü ile Basınspor, bu kez halı sahada karşılaştı.
Kurum müdürleri takımında; Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, İş Kur Müdürü Salih Serçe, VEDAŞ İl Müdürü Beytullah Özbayram, AFAD İl Müdürü Osman Uçar, ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç ve Tezcan Tokcan yer aldı.

 


      Van Basınspor'da ise; kalede Erol Çakıl, savunmada VGC Başkanı Fatih Sevinç, Kenan Gül, Ziya Türk, orta sahada Baki Karaca, Şükrü Akyüz, ileride ise Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can ikilisi yer aldı.

 


     Sevimli Halı Sahada saat 23.00'te oynanan maç öncesi iki takım oyuncuları Yusuf Akyüz'ün objektifine poz verdi.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat İnanç'ın sakatlığından dolayı forma giyemediği maçın hakemliğini TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater yaptı.

 


     Maça hızlı başlayan Kurum müdürleri takımı; Ali Tekataş, Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve Vali Zorluoğlu'nun golleri ile öne geçerken, Van Basınspor, Rıdvan Can, Baki Karaca ve Bişar Ulutaş'ın attığı gollerle skora eşitlik getirdi.
Maçın ilk yarısı oynanırken Basınspor'da Şükrü Akyüz sakatlanarak, yerini Umut Tarhan'a bıraktı.
Maçta oyunun hâkimiyetini bir kez daha eline alan kurum müdürleri takımı, Ramazan Kıvanç ve Beytullah Özbayram'ın golleriyle ilk yarıyı önde tamamladı.

 


      İkinci yarıya hızlı başlayan Van Basınspor, Rıdvan Can ile art arda iki gol atarak farkı bire indirirken, kurum müdürleri takımında Vali Zorluoğlu, Ramazan Kıvanç ve Ali Tekataş yine farkı açmayı başardı.
Basınspor, Bişar Ulutaş, Baki Karaca ve Umut Tarhan'ın golleriyle yeniden maça ortak olurken, Salih Serçe'nin orta sahadan kaleci Erol Çakıl'ın üzerinden aşırtarak attığı gol, iki takım oyuncuları tarafından alkış aldı.
Maçın sonlarında Basınspor'un kazandığı penaltıyı Kenan Gül kaçırırken, perdeyi kapatan gol yine Vali Zorluoğlu'ndan geldi.

 


     Protokol takımı, Basınspor'u 11-8 yenerken, Vali Zorluoğlu, maç sonrası yaptığı 'Keşke Baki Karaca'yı da çagırsalardı' esprisini sosyal medya üzerinden de takipçilerine duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER